07.02.2025
В рамках тижня знань безпеки життєдіяльності на тему: «Вплив засобів масової інформації, соціальної реклами на прийняття рішення щодо вибору здорового способу життя» 07 лютого класний керівник Сиднюк Т.О провела заняття - тренінг "Корисні звички" з учнями 2 класу.
Метою заходу було розширити знання дітей про корисні та шкідливі для здоровʹя продукти харчування. Збагачувати практичний досвід малюків, заохочувати їх до дослідницької діяльності. Розвивати вміння аналізувати, узагальнювати, висувати припущення, обґрунтовувати власну думку. Виховувати свідоме ставлення до власного здоров'я, сприяти формуванню корисних звичок у дітей.
Діти переглянули відео про позитивний і негативний вплив реклами, визначили види реклами . Школярі зробили висновки: важливо вміти приймати висновки щодо здорового способу життя.
Виконали практичні завдання
А також грали в гру
" Сортувальник" Учні визначали до якої групи належать певні продукти.
Ознайомилися з коміксами " Щоденні звички Лелі та Северина" Діти аналізували, висловлювали власні думки,чи всі звички героїв корисні.
02.02.2024
У рамках тижня з безпеки життєдіяльності на тему: «Здоров'я – це благо, дане нам природою...» (як зберегти здоров'я в умовах воєнної години) у 2 класі було проведено заняття "У здоровому тілі - здоровий дух».
Під час заняття діти в групах за малюнками та завданнями тематичних карток зробили висновки щодо умов збереження здоров'я.
На пластикових тарілочках за допомогою пластиліну виліпили муляжі здорової та шкідливої їжі.
01.02.2023
У рамках тижня безпеки життєдіяльності з другокласниками проведено кіножурнал "Моє здоров'я". Переглянули мультфільм про те, як зберегти здоров'я;
Пограли в ігри з валеологічної тематики, розглянувши попередньо ознаки здорового людини.
У рамках тижня безпеки життєдіяльності для учнів 2-А класу було проведено захід "Подорож до країни Здоров'я" у формі гри-подорожі. Метою заходу було закріпити та поглибити знання учнів про здоровий спосіб життя, мотивувати дітей до самовиховання, активної життєвої позиції, формувати фізично та морально здорових, всебічно розвинених дітей, виховувати в учнів свідоме ставлення до свого здоров'я.
Під час заняття діти дізналися про те, яка їжа переважала в меню українців у давнину; з'ясували, яка їжа є джерелом зростання та здоров'я; вчилися розрізняти корисні та шкідливі звички, пов'язані з харчуванням; повторили правила гігієни
Немає коментарів:
Дописати коментар